06-44339296 info@groenenwonen.nl

Exclusief

Home / Exclusief

Diensten

Wanneer u een tuin wilt waar geen tweede van is, dan kiest u voor Groen en Wonen Exclusief .
U gaat samen met  een zeer gedreven tuinarchitect aan tafel en samen maakt u een bijzonder tuinontwerp.
Daarna zal Groen en Wonen het ontwerp uitvoeren waarbij op  ieder detail wordt gelet.

Stijl, Bangkirai, roestvrij staal, waterpartijen, tuinarchitect, luxe, hoge mate van afwerking, uniek, spannend, uw wensen, vormgeven en sculpturen.

Poolservice

Groen en Wonen onderhoudt voor u uw zwembad naar wens. Buiten het schoonhouden doen wij ook kleine reparaties en nemen de aanleg van een eventueel nieuw bad aan inclusief alle noodzakelijke aanpassingen aan de tuin.

 

Maaiservice

MAAISERVICE

Gaat u op vakantie of wilt u het maaiwerk aan uw tuin (tijdelijk) uit handen geven? Dan kunt u vertrouwen op onze professionele service. Verschillende maaimachines zorgen voor een verschillend maairesultaat. Wij maaien met de machine die past bij uw gazon. 

Daarnaast is het mogelijk om voor u  een maairobot te plaatsen en op te slaan in de wintermaanden.  

MACHINAAL VERTICUTEREN

Gras heeft onderhoud nodig. Zeker wanneer  delen van het gazon in de schaduw vallen. Voor een mooi gazon is een plan nodig. Dit is een combinatie van voeden, maaien en verticuteren. Laat ons u adviseren en wij zorgen voor een mooi groen tapijt.

KUNSTGRAS

Gras blijft altijd een punt van aandacht in een tuin. Tegenwoordig  zijn er zeer fraaie mogelijkheden voor het plaatsen van kunstgras in uw tuin. Kunstgras behoeft nauwelijks tot geen onderhoud. De kwaliteitsverschillen in het gras kunnen echter sterk uiteenlopen. Zo ook de prijs en de manier waarop het geplaatst  wordt. Vergelijk daarom altijd alle mogelijkheden juist  of vraag ons  naar een advies.

Timmerwerken

Steeds vaker  vragen onze klanten een knusse of fraaie  overkapping tuinhuis schuur of carport te bouwen. Soms mag hier alle luxe in. Zoals een bose soundsysteem, 

een electrisch openend lamellendak of juist een stevige  robuste of landelijke overkapping. Voor de bouw van een dergelijk project op maat hebben wij de juiste mensen 

in dienst. Vraag ons eens u uw wensen om te zetten in een  plan op maat.

Wij zien uw belangstelling graag tegemoet.

Beregening

Wij kunnen zorgen voor professionele aanleg van tuinberegening. Hierbij is het vooraf uitmeten van de beregening van groot belang. Groen en Wonen en haar partners bieden u professionele (computergestuurde) oplossingen.

Door het plaatsen van  beregening in uw tuin versnelt u de groei van planten en voorkomt u uitval door droogte. Ook als u niet thuis bent kan het systeem automatisch zijn programma volgen.

Onderhoud ecologische tuin

Ook voor de aanleg of onderhoud van uw  privé park of ecologische tuin worden wij graag ingeschakeld. Een tuin waarin alles anders moet , daar zijn wij goed in.

 

Facebook