06-44339296 info@groenenwonen.nl

Particulier

Home / Particulier

Diensten

Steeds meer bekijkt men al dan niet door  betere temperaturen, de tuin niet vanuit huis maar huis en tuin vanuit  een andere hoek. Men is meer in de tuin en vaak wordt er een extra woonkamer gecreëerd waarbij een mooie vloer een buitenkeuken en de barbeque erg belangrijk zijn. Daarmee zijn tuin-kosten ook wel toegenomen de laatste jaren. En men is bereid daar meer aan te besteden. Wij zijn daarin een bedrijf die met u meedenken in de kosten ipv altijd maar het mooiste en duurste te ontwerpen. Samen vinden we een goede balans tussen tuin en budget.

Wij bieden u:

  • Scherpe prijzen.
  • Grote klantvriendelijkheid: Een goed contact met u als klant is een voorwaarde voor een goed eindprodukt. “Groen en Wonen” hecht veel waarde aan het goed onderhouden van contacten, stiptheid in het nakomen van afspraken, het blijven volgen van uw mening, inspringen op uw wensen.
  • Breed aanbod van diensten: U vraagt, wij doen. We proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Indien nodig worden onze partners ingeschakeld om uw wensen uit te voeren.

Wij werken met professionele apparatuur en duidelijke offertes. Het contact met u als klant, betrouwbaarheid en het nakomen van gemaakte afspraken zijn de basis van onze samenwerking.

Wij hopen u, na het lezen van de site, in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

Onderhoud

Het onderhoud aan uw tuin of bedrijfsterrein hoeft niet duur te zijn.

U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten vanaf slechts € 92,00 inclusief BTW per maand (gemeente Oosterhout). In overleg met u wordt bepaald welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Veel klanten kiezen ervoor om deels werkzaamheden zelf uit te voeren, zodat een tuin te behappen blijft en de kosten binnen de perken blijven.

Dit  basisbedrag is gebaseerd op een ochtend of middag onderhoud per acht weken. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan gebaseerd op uw tuin. 

Uw huis in de verkoop? 
U kent het vast wel. Uw huis staat in de verkoop en u krijgt kijkers. In alle haast  bent u  tot  in het donker ‘s avonds in de tuin bezig, om te zorgen dat uw huis er uitnodigend uitziet. In zo’n geval is er niets makkelijker dan een telefoontje naar Groeneveld ‘Groen en Wonen’. Wij zorgen dat in de uren voor de bezichtiging uw tuin en oprit er keurig uitzien terwijl u gerust naar uw werk kunt. Wij werken op deze manier reeds voor makelaars in Oosterhout. Vraag uw makelaar naar de tarieven of neem rechtstreeks contact met ons op.

Actie

Permanente kennismakings aktie;

Eenmalig 4 manuur tuin-onderhoud, inclusief gebruik machines, materialen en stortkosten groenafval voor slechts € 140,- inclusief btw

Kosten eventuele meeruren bespreekbaar. Uitgesloten zijn o.a. kap van bomen  of groot onderhoud.

Aanleg

De aanleg van een tuin is geen sinecure. Verschillende aspecten spelen een rol: wat wordt het thema, het ontwerp? Een vijver, bestrating of verlichting? Bodemsoorten, water afschot, noem maar op. Is veel tuinieren gewenst of juist liever zo min mogelijk?

Wij adviseren u graag van A tot Z. Zowel in het voortraject, de aanleg als de nazorg spelen wij indien u wenst een belangrijke rol. De ‘ceremoniemeester voor tuinaanleg’ Ralf Groeneveld komt graag bij u op de koffie om vrijblijvend door te nemen wat de wensen zijn!

Inrichting

Een tuin wordt pas een echte ‘leeftuin’ met de juiste inrichting. Want als u wilt genieten van lange zomeravonden of de heerlijke voorjaarszon, komt daar natuurlijk specifieke wensen bij kijken. Wilt u luieren in een loungebank, ontspannen in een bubbelbad of ruimte voor de kinderen om te spelen?

Groen en Wonen adviseert u graag! Natuurlijk hoort dit vraagstuk bij een totaaltraject van ontwerp en aanleg van de tuin, maar ook in uw huidige tuin adviseren wij graag over een nieuwe inrichting.

Beregening

Een mooie tuin vergt voldoende onderhoud. Wat daar voor veel mensen lastig is, is een regelmatige beregening in de seizoenen waarbij dat nodig is. De tijd vliegt, en na een paar dagen zonder regen kunnen de gevolgen al zichtbaar zijn. 

Laat staan, wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent! Door het plaatsen van  beregening in uw tuin versnelt u de groei van planten en voorkomt u uitval door droogte. Ook als u niet thuis bent kan het systeem automatisch zijn programma volgen.

Als wij een beregeningsinstallatie voor u aanleggen, kijken we daarbij naar de inrichting van de tuin en welke delen het meest kwetsbaar zijn. Een beregeningssysteem bevindt zich voornamelijk ondergronds, zodat u er geen last van heeft, alleen gemak. Groen en Wonen en haar partners bieden u professionele (computergestuurde) oplossingen. 

Tevens verzorgen wij het legen van de leidingen in de vorstperiode en het onderhoud aan sproeiers.

Facebook